Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.


SMART SERVICE SOLUTIONS


Het is onze prioriteit om elk lab de meest geschikte oplossing te helpen vinden. Deze die de workflow optimaliseert, de labuitrusting beschermt, de competentie van de gebruikers verbetert en de resultaatprecisie verhoogt. Daarom verzekeren we onze klanten een hoog niveau van service, toepassingssupport en technische bijstand.
Ons team specialisten biedt u dagelijks expertise op elk toepassingsdomein (farma, lifescience & biotechnologie, celanalyse, chemische analyse, medische in-vitrodiagnose, industriële QC/QA en metrologie).
Meer dan 80 universitair geschoolde experts in wetenschap en technologie staan graag voor u klaar. Hun voornaamste rol is demonstratie van onze apparatuur, samen met u de beste oplossing vinden voor uw toepassing, implementatie van de apparatuur en onderhoud ervan op lange termijn. Daarnaast omvat ons technisch serviceteam meer dan 30 gespecialiseerde buitendiensttechnici (FSE). Zij helpen de labs met het onderhoud en de reparatie van de toestellen en verzekeren het hoogste expertiseniveau om de levensduur van de instrumenten te verlengen.
Meer dan 2500 laboratoria stellen hun vertrouwen in ons; aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

Voor elk technisch verzoek kunt u het formulier invullen of een bericht sturen naar TECHNICALSERVICE@ANALIS.BE - Tel. +32 81 25 50 50
Laden
Laden