Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
OUR VISION: To become the LABEL OF QUALITY for every laboratory.


EEN LABORATORIUM HEEFT GEEN GEHEIMEN VOOR ONS.

90 JAAR ERVARING. 30 000 GEBRUIKERS. MEER DAN 90 MERKEN.

Als verdeler en fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria is ANALIS nv een gerenommeerde onderneming in de Benelux. Analis werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdzetel in Namen (België Zuid) en filialen in Gent (België Noord) en Rotterdam (Nederland).

Dankzij ons brede gamma bieden wij slimme en geïntegreerde oplossingen in lijn met uw behoeften. Of het nu gaat om farmacie, biowetenschappen, chemie, klinische diagnostiek of industriële QC/QA en R&D, onze specialisten injecteren hun expertise in uw toepassingen.

Wij gaan verder dan laboratoriuminstrumenten:
Wij zorgen voor alle aspecten van uw project, van concept tot installatie en validatie, van meubilair tot apparatuur...
Uw labo wil immers resultaten van hoge kwaliteit produceren en wij dus ook.

Daarom zijn wij meer dan alleen uw vertrouwenslabel; wij zijn UW KWALITEITSLABEL!

OUR MISSIE

WIJ DRAGEN BIJ AAN EEN VERBETERING VAN 
DE GEZONDHEID EN LEVENSKWALITEIT
WE GAAN VERDER DAN LABINSTRUMENTEN:  WE KIEZEN TOPPRODUCTEN, BRENGEN DOORDACHTE OPLOSSINGEN EN BIEDEN UITSTEKENDE SERVICE
WE INVESTEREN IN EEN
LANGDURIGE SAMENWERKING MET ONZE PARTNERS

ONZE BEDRIJFSWAARDE

RESPECT


EXCELLENCE


PASSION


3 VESTIGINGEN in de Benelux: NABIJHEID – FLEXIBILITEIT – SNELLE RESPONS  


In de Benelux is Analis sa/nv een gerenommeerd verdeler en fabrikant van wetenschappelijke apparatuur en meubilair voor laboratoria. Het bedrijf werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdkantoor in Namen (Belgium South). Daarnaast is er een kantoor in Gent (Belgium North) en Rotterdam (the Netherlands) .
ANALIS Namur (Headquarters)
ANALIS Gent (Belgium North)
ANALIS Rotterdam
 

Wij gaan verder dan louter labinstrumenten 

en bekijken grondig elk aspect van uw project.


Bij Analis kunt u vertrouwen op meer dan 80 ingenieurs en specialisten met een universitaire master’s degree in wetenschap en technologie.
Een team van meer dan 35 gespecialiseerde field engineers bieden technische service aan laboratoria, gaande van pre-installatie tot validatie en certificatie. Zo verzekeren ze een optimaal gebruik van de apparatuur met een verlengde levensduur.
Onze product manager and application engineers helpen researchers de juiste keuze te maken met praktische demonstraties en trainingsessies. Zij staan onze klanten ook bij met advies tijdens de implementatie en optimalisatie van methoden en werkprocessen in het lab.
INTEGRALE OPLOSSINGEN VOOR HET LAB 

Van laboratoriumproject tot compleet onderhoud van de apparatuur, Analis is onderlegd in elk aspect van labmanagement. Onze consultants voeren een grondige analyse uit van elke behoefte van uw lab.
EXPERTISE & ERVARING

Volgens ons laatste tevredenheidsonderzoek bij onze klanten, waren de twee belangrijkste woorden waarmee men ons typeerde bijna unaniem ‘expertise’ en ‘ervaring’. We willen dit graag zo houden en sturen onze processen daarom continu bij.


EEN HOOG COMPETENTIE- EN SERVICENIVEAU
 
We volgen de kwaliteit van onze dienstverlening op de voet. 90% van de klanten die onze service testte, gaf ons een tevredenheidsscore van 92% voor de bekwaamheid van onze service engineers.

EEN TEAM EXPERTS IN ELK MARKTSEGMENT VOOR SERVICE EN SUPPORT OP UW MAAT

ONTWERP, VERVAARDIGING, INSTALLATIE VAN LABMEUBILAIR
Reeds meer dan 20 jaar is Ardesta een afdeling binnen Analis die zich toelegt op laboratoriummeubilair. Door bundeling van onze resources bieden we de klant globale en geïntegreerde oplossingen aan voor wetenschappelijke apparatuur en labmeubilair.  ARDESTA aanvaardt elk project: van standaarduitvoering tot installatie op maat, implementatie van nieuwe labs, renovatie of uitbreiding van bestaande labs, …
NU IN DE E-SHOPONS nieuwe gamma SpeedLab: standaardmeubilair voor het lab dat reeds na 2 weken bij u beschikbaar is. Modulair, esthetisch en zeer eenvoudig te monteren en installeren.

DESINFECTIE VAN LUCHT, LOKALEN en OPPERVLAKKEN 

Analis heeft een afdeling gespecialiseerd in desinfectie. Het team van experts biedt tal van oplossingen voor :
- Desinfectie van de oppervlakken van niet-invasieve medische tools en apparatuur met de Hymetec-producten.
- Desinfectie van lokalen door vernietiging van pathogenen in de lucht d.m.v. de plasmatechnologie van Novaerus.
- Desinfectie van de lucht, oppervlakken en toestellen met het Decon-X gamma.
- Monitoring van de lucht met de Coriolis µ van Bertin, het toestel dat biologische luchtmonsters neem voor QC-biocontaminatie.

Onder de meer dan 90 merken en partners vindt u zeker de voor u meest geschikte en rendabele oplossing die de productiviteit van uw lab vooruithelpt.

Een expertisenetwerk van meer dan 90 leveranciers wereldwijd.
Reeds verschillende jaren lanceert ANALIS daarom groene acties en stimuleert ecologisch gedrag binnen het bedrijf als een weerspiegeling van onze waarden.  MEER INFO
Laden
Laden