Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Improve your workflow with our solutions

DE OPLOSSINGEN VAN ANALIS VOOR UW WORKFLOW

Oplossingen aanbieden op maat van de behoeften van laboratoria vereist een goed inzicht in hun business-workflows.

Dankzij de expertise en multidisciplinaire vaardigheden van de Analis-medewerkers, samen met de aangeboden totaaloplossingen, kunnen we de grote uitdagingen van morgen aan; zowel de wetenschappelijke, technologische, milieu- als maatschappelijke kwesties. Deze beschikbare bronnen zijn een voorwaarde voor succes en ze dragen bij tot snellere innovatie binnen deze geavanceerde onderzoekslaboratoria en technologische platformen.
We nodigen u uit om kennis te maken met oze expertise via de hierna voorgestelde basisprocessen. Kom regelmatig deze pagina raadplegen, de inhoud ervan zal immers geleidelijk uitgebreid worden.
 
 

Cell & Gene Therapies (CGT's)

De afgelopen jaren is het aantal cel- en gentherapieën (CGT's) op de markt gestaag toegenomen. Eind 2019 waren er meer dan 75 op de markt gebracht. Er zijn er nog veel meer in ontwikkeling, die de hoop bieden op revolutionaire gezondheidszorg (zie meer in 2021  McKinsey & Cie article).   Een overzicht van aangepaste oplossingen om te voldoen aan de behoeften van laboratoria voor cel- & gentherapieën vindt u in de stappen van onze immunotherapie-workflow die CAR-T-cellen belicht:

IMMUNOTHERAPIE

De laatste decennia worden nieuwe immunotherapiebehandelingen getest en goedgekeurd. Daarnaast worden nieuwe manieren om met het immuunsysteem te werken in een zeer snel tempo ontwikkeld. Immunotherapieën omvatten celtherapieën, antilichaamtherapieën, vaccins en combinatietherapieën, waaronder gentherapieën.
Ontdek a.d.h.v. de immunotherapie-workflow hoe de oplossingen van Analis u helpen bij uw belangrijkste uitdagingen van early discovery of het opschalen van het productieproces.
   

SYNTHETISCHE  BIOLOGIE (Synbio)

Synthetische biologie brengt ingenieurs en biologen samen om nieuwe biomoleculaire componenten, netwerken en processen te (her)ontwerpen en te bouwen, en om deze constructen te gebruiken om organismen te herstructureren en herprogrammeren. Zo kan biotechnologie antigenen en varianten ontwerpen, synthetiseren, testen en inzetten met snelle resultaten, hoge expressie en capaciteit. Parallel met alle andere brede toepassingen kan het gebruik van synthetische genen de ontwikkeling van vaccins versnellen. Het brede portfolio van Analis biedt efficiënte oplossingen om uw SynBio-workflow te ACCELEREREN.

                
MOLECULAIRE DIAGNOSTIEK
Wat besmettelijke ziekten betreft, biedt moleculaire diagnostiek grote voordelen t.o.v. het gebruik van uitsluitend serologie. Moleculaire diagnostiek is een gevoeligere methode die de detectie van lagere hoeveelheden infectieuze agentia mogelijk maakt en daardoor de mogelijkheid geeft om infecties eerder op te sporen dan voorheen mogelijk was.
De door Analis aangeboden oplossingen ondersteunen u zowel in de moleculair diagnostische workflows van virale en bacteriële pathogenen, maar ook met sterke oplossingen ter ondersteuning van uw klinisch onderzoek in de oncologie.
 
 

VIRUSSEN
Analis biedt specifieke oplossingen om te voldoen aan uw specifieke behoeften inzake:
BESCHERMING - PREVENTIE - DESINFECTIE - DIAGNOSE & DETECTIE - VIRUSKARAKTERISERING - VACCINONTWIKKELING - VACCINPRODUCTIE
Neem gerust contact met onze experts voor meer info.
 
 
 
 
 
 
 
Laden
Laden