Multi-channel pipette verification

Meten is weten, en dat geldt ook voor geautomatiseerde vloeistofverwerking ... en de MVS van Artelgedistribueerd door Analis voor de Benelux, is het eenvoudigste en snelste meerkanaals verificatiesysteem op de markt.

Artel van Advanced Instruments, is uitgegroeid tot de erkende wereldwijde meetstandaard voor het verifiëren van volumetrische transfers en laboratoria over de hele wereld vertrouwen op de technologie van Artel voor het standaardiseren en optimaliseren van hun vloeistofverwerkingsinstrumenten en -processen, zodat de wetenschappelijke wereld volledig kan vertrouwen op hun pipetteerresultaten.

Welke pipetteertechnologie of vloeistofbehandelaar je ook gebruikt, het verifiëren van de nauwkeurigheid en precisie van het gepipetteerde volume geeft je resultaten die u kunt vertrouwen. De MVS is compatibel met vrijwel alle geautomatiseerde vloeistofverwerkingssystemen en meerkanaalspipetten op de markt.

Het verificatiesysteem zit op een mobiel werkstation voor draagbare, snelle kalibratie, verificatie en optimalisatie van volumeprecisie en -nauwkeurigheid.

Neem contact met ons op om uw workflow pipetteren te bespreken


Artel MVS® Meerkanaals Verificatiesysteem

Eenvoudige volumeverificatie met resultaten in minder dan 10 minuten
- Verifieer het gedoseerde volume van vrijwel alle geautomatiseerde vloeistofverwerkers en meerkanaalspipetten in enkele minuten
- Vereenvoudig naleving van regelgeving en wees klaar voor audits
- Versnel assayoptimalisatie met een gebruiksvriendelijke aanpak

Related product categories