Imaging

Soorten beeldvorming


  1. DNA Gel Imaging:
    DNA gel imaging omvat het vastleggen van visuele representaties van gescheiden DNA-fragmenten op een gel door middel van technieken zoals gelelektroforese. Aangekleurd of gelabeld DNA wordt belicht met ethidiumbromide of veilige kleurstoffen zoals SYBR Green.
  2. Chemiluminescentie Beeldvorming:
    Chemiluminescentiebeeldvorming is een methode om moleculen, zoals eiwitten of nucleïnezuren, te visualiseren door het licht te detecteren dat tijdens een chemische reactie wordt uitgezonden. Deze techniek wordt vaak gebruikt in toepassingen zoals Western blotting, waarbij gevoelige en kwantitatieve gegevens over specifieke moleculen worden verkregen.
  3. Fluorescentie Beeldvorming:
    Bij fluorescentiebeeldvorming worden fluorescerende kleurstoffen of eiwitten gebruikt om doelmoleculen te labelen, waardoor ze zichtbaar worden onder specifieke golflengten van licht. Deze techniek wordt veel gebruikt in de moleculaire en cellulaire biologie en maakt het mogelijk om specifieke componenten in biologische monsters in real-time te volgen en te lokaliseren.
  4. In-vivo Optische beeldvorming:
    Optische beeldvorming in vivo omvat de niet-invasieve visualisatie van biologische structuren of processen in een levend organisme met behulp van licht. Deze techniek, die vaak wordt gebruikt in medisch onderzoek, biedt real-time inzicht in fysiologische functies, ziekteprogressie en de effecten van behandelingen in een levend systeem.

Welke oplossingen heeft Analis te bieden?

Analis levert beeldvormingsoplossingen van Vilber Lourmat.
VILBER is een toonaangevend life science bedrijf dat beeldvormings- en analysesystemen ontwikkelt en produceert voor fluorescentie-, chemiluminescentie- en bioluminescentietoepassingen. Vilber biedt beeldvormingsoplossingen voor geldocumentatie, western blot en in-vivo beeldvorming van kleine dieren en planten.

Neem contact met ons op om te bespreken welk instrument het beste past past bij jouw wensen en budget.

Our Imaging product categories