Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
 

Welkom op de pagina aanbiedingen en nieuwigheden!

Ontdek de nieuwe producten en aanbiedingen die we voor u lanceren. Wenst u een offerte of hebt u specifieke vragen over onze producten, diensten, aanbiedingen, … aarzel dan niet ons te contacteren
Bekijk de prijzen in de e-shop door  in te loggen op uw account.

PROMOS 

NEWS

LABTECH OUR BRAND NEW PARTNER IN :

  • Parallelle reactoren
  • Digiblocks
Met dit partnerschap bieden wij onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en technologieën ter bevordering van hun onderzoek en ontwikkelingen.
Als verdeler van wetenschappelijke instrumenten willen wij onze klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit leveren. Dankzij dit aanbod van Labtech breiden we ons assortiment verder uit om onze klanten nog meer keuze te bieden.
We zijn ervan overtuigd dat wetenschappers en onderzoekers in de Benelux zullen profiteren van deze samenwerking en we zijn benieuwd naar het geweldige resultaat. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze succesvolle samenwerking! 
LEARN MORE


DxOne is een nieuwe innovatieve cloud-gebaseerde oplossing die de arbeidsintensieve taken van het inventarisbeheer vereenvoudigt.  De verbeterde operationele efficiëntie door de DxONE Inventory Manager berust op optimalisatie van de middelen, kostenvermindering en stroomlijning van het inventarisbeheer. Het is het gevolg van Beckman Coulter's investering in zijn DxONE-portfolio - een combinatie van tools ontworpen om bruikbare gegevens te produceren ter ondersteuning van de besluitvorming.
EXPLORE
ANALIS & HOBERSAL een nieuwe samenwerking !
Analis & HOBERSAL Furnaces & Ovens Technology - welkom in de familie!

Wij zijn blij u onze nieuwste partner uit Barcelona voor te stellen: Hobersal! Een ongeëvenaarde expertise in hogetemperatuurovens, buisovens en klantspecificatie toestellen voor R&D en innovatieve toepassingen. Dit is precies waarom zij al sinds 1946 een vooraanstaande positie bekleden in de moffelovenmarkt.
LEES VERDER
BEKIJK DE AGENDA VAN DE ANALIS ACADEMY SESSIONS 2023
5 types events met een specifiek doel: seminars, workshops, user meetings, webinars & educational sessions.

BEKIJKEN

Overname van Vos instrumenten door Analis

Analis nv/sa neemt de labactiviteiten over van VOS intrumenten gevestigd in Zaltbommel. Alle medewerkers treden in dienst van het van oorsprong Belgische familiebedrijf.
VOS instrumenten blijft onder eigen naam opereren. De overname past goed in de ambitie van Analis om zijn BeNeLux-marktpositie als labspecialist te versterken.  
LEES VERDER

LEVENS REDDEN MET LEVENDE CELLEN

De analyse van CD34+ hematopoiëtische stam- en progenitorcellen is een zeer gereguleerde test in klinische flowcytometrie. AQUIOS STEM combineert de automatisatie van de AQUIOS CL  met de voordelen van een stamcelteloplossing die aan uw labbehoeften kan worden aangepast.                             
LEES VERDER

POINT-OF-CARE ANALYZER

  
NIEUW PARTNERSHIP

IMMU F6 

MAART 2022 - MEDCAPTAIN lanceert 6 nieuwe assays op de Immu F6   - LEES VERDER 

GEAUTOMATISEERD IMMUNOCHEMILUMINESCENTIE-SYSTEEM   

Automatisch point-of-care systeem dat gebruik maakt van acridinium-ester directe chemiluminescentietechnologie. Geeft nauwkeurige kwantitatieve resultaten door gebruik te maken van volbloed, geschikt voor spoedgevallen en klinisch gebruik.
LEES VERDER
De NIEUWE SCIEX BioPhase 8800
Een multicapillair elektroforesesysteem
ONTDEK de BioPhase 8800
De SCIEX BioPhase 8800 levert consistente, vergelijkbare en conforme gegevens over het hele ontwikkelingscontinuüm van biologische geneesmiddelen.
Hoge verwerkingscapaciteit en hoge gevoeligheid voor bioprocessing, analytische ontwikkeling en QA/QC, alles in één systeem.
PLAN EEN DEMO - RESERVEER UW PLAATS
Beckman Coulter CellMek SPS automatiseert de volledige monstervoorbereiding in flowcytometrie, zonder tussenkomst van de gebruiker.

De CellMek SPS leidt uw lab naar het volgende stadium van procesoptimalisatie. Het systeem beheert simultaan verschillende voorbereidingsmethodes in random access en zorgt voor continue aanlevering, optimale efficiëntie en traceerbaarheid.
LEES VERDER
Een NIEUWE 4e generatie HIV Combo Assay
Een partnership tussen Beckman Coulter en Bio-Rad

In een continu streven naar hoogpresterende producten conform de nieuwste regelgeving, heeft Bio-Rad een innovatieve HIV-test van de 4e generatie ontwikkeld. In samenwerking met Beckman Coulter stelt het bedrijf met trots de Access HIV combo V2 assay voor. Deze nieuwe test vervangt de huidige Access HIV combo assay die in december 2022 uit productie wordt genomen. Er zijn documenten beschikbaar die u begeleiden bij de implementatie van de Access HIV combo V2 assay in het lab.
DOWNLOAD

OPLOSSINGEN VOOR LUCHTDESINFECTIE - INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE NOVAERUS DEFEND 400


De Defend 400 is een FDA-goedgekeurd medisch apparaat dat aërosolvirussen, -bacteriën en -schimmels inactiveert en de lucht zuivert van stofdeeltjes (PM), vluchtige organische stoffen (VOC's), gassen en geuren.  Het apparaat is ontworpen voor de bestrijding van infecties via de lucht in kleine tot middelgrote ruimtes met een verhoogd infectierisico.  Het Defend 400-apparaat combineert NanoStrike™-technologie met een drietrapsfiltratiesysteem van Camfil® om gezonde binnenlucht te leveren.

MEER INFO

NIEUW PARTNERSHIP: SHINE
Analis en Shine bundelen hun krachten om u ionenchromatografie (of ionenuitwisselingschromatografie) aan te bieden, een methode om ionen en polaire moleculen te scheiden op basis van hun interacties met hars (stationaire fase) en het eluent (mobiele fase). Deze fasen verschillen tussen een anionkolom, die anionen aantrekt, en een kationkolom, die kationen aantrekt.
De methode werkt op vrijwel alle soorten geladen moleculen, m.i.v. grote eiwitten, kleine nucleotiden en aminozuren. Ionenchromatografie moet echter worden uitgevoerd onder omstandigheden die één unit verwijderd zijn van het iso-elektrische punt van een eiwit.
ONTDEK ONS GAMMA
Naast het gebruik van de Beckman Coulter DxA 5000 Fit voor CC en IA, is het NU ook mogelijk om de DxH900 en Coagulation Analyzers aan de DxA 5000 Fit te koppelen.
De DxA 5000 Fit is een robot voor middelgrote klinische labs. Het schaalbare ontwerp van deze robot is ideaal voor laboratoria met beperkte ruimte en kan makkelijk worden uitgebreid bij groeiende werklast.
Beckman heeft de DxA 500 Fit voorzien van maximale aansluitmogelijkheid. Daarom is het voortaan mogelijk om naast het gebruik van de DxH5000 Fit voor CC en IA, de robot ook aan te sluiten op de DxH 900 en stollingsanalysers. De 4 disciplines kunnen nu gecombineerd worden in elke configuratie zolang het totaal aantal aansluitingen niet meer dan vier bedraagt.

MEER INFO
NIEUW BECKMAN COULTER DXH 560 ANALYZER                           
Productiviteit en efficiëntie voor kleine en middelgrote laboratoria

De nieuwe DxH 560 AL hematologieanalyzer stelt klinieken en dokterspraktijken in staat om continu tot 50 monsters per run te laden, waardoor kostbare tijd en middelen vrijkomen. Met minder dan een druppel bloed, een van de laagste monstervolumes op de markt, levert de analyzer resultaten van hoge kwaliteit in 60 seconden of minder
NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERT

MEER INFO


Laden
Laden