Chemical storage cabinets

Zijn uw chemicaliën veilig opgeslagen? Ontdek kasten voor naleving en veiligheid

Chemicaliënopslagkasten bieden een veilige oplossing voor de conforme opslag van giftige en niet-ontvlambare chemicaliën. Met verschillende modellen en functies, waaronder opties voor ventilatie en recirculerende luchtfilters, zorgen deze kasten ervoor dat de regelgeving wordt nageleefd en beschermen ze zowel het personeel als het milieu.


Chemische omgang


Giftige gassen, deeltjes en CMR-stoffen worden onmiddellijk in de filters bovenaan de zuurkast gezogen. Dit is de ERLAB ABOVE technologie. Blijf u concentreren op uw werk en wees ervan verzekerd dat u, uw onderzoek en uw omgeving worden beschermd door de kracht van Erlab Above.


Erlab filterzuurkasten
Erlab beveiligde weegstations


Toepassingen beschermen


De door Erlab ontwikkelde filterkasten voor schone lucht zijn uitgerust met een filtratiesysteem met hoge efficiëntie en zijn ontworpen om gevoelige biologische toepassingen te beschermen tegen milieuvervuiling en kruisbesmetting. Bescherm uw werkstations tegen alle deeltjes.

Erlab biologische zuurkasten
Zuurkasten voor een schone werkomgeving


Chemische opslag


Houd uw vloeibare of gasvormige chemicaliën binnen handbereik! Opslagmeubels uitgerust met Erlab filtratie verwijderen alle inhalatie- of brandgevaar. Zonder externe aansluitingen voorkomen ze dat er verontreinigende stoffen vrijkomen in het laboratorium of de atmosfeer.

Opbergkasten filteren
Filterkasten



Integratietechnologie voor afzuigkappen


Maak een einde aan energie-inefficiënte en vervuilende zuurkasten! De meest geavanceerde filtratietechnologie ter wereld is geschikt voor diverse bestaande systemen en de meeste verwerkingsprocessen. Profiteer van de diensten die worden aangeboden door ons netwerk van integratiepartners om uw onderzoekers de beste bescherming te bieden en tegelijkertijd geld te besparen en het milieu te helpen.

Erlab GreenFumeHood 3-technologie


Onderzoek beschermen


Verdachte pakketjes openen, ter plekke monsters nemen, vingerafdrukken onthullen en nog veel meer. De draagbare handschoenentas, ontwikkeld door Erlab, is een multifunctionele behuizing van hoge kwaliteit. Hij is snel in elkaar gezet en stelt u in staat om uw handelingen overal uit te voeren, beschut tegen stof en vocht.


Erlab draagbare handschoentas


Bestrijding van luchtvervuiling


HALO is een reeks slimme apparaten voor het handhaven van de luchtkwaliteit. Door de omgevingslucht constant te filteren, verminderen ze de behoefte aan verse lucht en het enorme energieverbruik dat daarmee gepaard gaat. Uitgerust met het SMART systeem kunt u de kwaliteit van de lucht die u inademt controleren. Oplossingen die de veiligheid verhogen en tegelijkertijd de bedrijfskosten laag houden.

Het aangesloten luchtzuiveringsstation
De aangesloten luchtkwaliteitssensor


Related product categories