Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

RANDOX FOOD DIAGNOSTICS – BETROUWBARE SCREENINGOPLOSSINGEN

Randox Food Diagnostics voorziet de wereldvoedselmarkt van tools voor het screenen van antimicrobiële stoffen, groeibevorderende hormonen, drugs of abuse in dieren en producten en toxines, met uitstekende detectielimieten en eenvoudige monstervoorbereidingen. Randox Food heeft een uitgebreid en groeiend assortiment bestaande uit 37 ELISA's, 21 multiplex-screeningplatforms en 20 enzymatische/kleurmetrische reagentia. Het uitgebreide assortiment en de betrouwbare screeningoplossingen zijn verweven met het continu verbeteren van de normen voor wereldwijde voedselveiligheid en zorgen ervoor dat betere wetenschap veiliger voedsel betekent.

 WATCH THE VIDEO
Randox Food Diagnostics
Increasing global consumer confidence, by improving food safety

 

MILK ANALYSIS

Trusted Dairy Screening Preventing Antibiotics form ending up in the food Chain

Randox Food Diagnostics erkent de druk waaronder de zuivelindustrie staat om massaal kwaliteitsproducten te produceren en tegelijk aan de regelgeving te voldoen. Zij hebben daarvoor de oplossing ontwikkeld. Een uitgebreide reeks gebruiksvriendelijke, precieze analysemethoden voor de kwalitatieve & kwantitatieve detectie van contaminanten in melk. Met 6 beschikbare biochip-arrays, m.i.v. de revolutionaire InfiniPlex voor melk, biedt Randox testplatforms van de hoogste kwaliteit om antimicrobiële stoffen te screenen. Het bedrijf is hiermee de enige commerciële leverancier van een multiplexing anthelmintica-array in melk.

HONEY ANALYSIS

Dedicated Antimicrobioal Screening for Honey

Randox Food Diagnostics biedt een volledig profiel voor honingtests, inclusief antibiotica en binnenkort ook pesticiden. Tevens zijn kwaliteitstests beschikbaar zoals sucrose, glucose/fructose, HMF en diastase. BAT of Biochip Array Technology stelt de gebruiker in staat om in slechts 2 uur en 30 minuten 54 monsters te screenen op medicijnresten.
Randox Food Diagnostics erkent de noodzaak om voor honing zo dicht mogelijk bij een natuurlijk product te blijven zonder dat medicijnresten en andere verontreinigingen de kwaliteit beïnvloeden.

BEKIJK DE VIDEO: Glucose/ Frucose for honey Step by Step

FEEDS & CEREALS ANALYSIS

Safety & Quality Analysis of Mycotoxins

Randox heeft een probleem in de landbouwindustrie opgelost door een reeks screeningplatforms te ontwikkelen voor toxines en medicijnresiduen in veevoer en granen. Meerdere mycotoxinen kunnen gewassen aantasten en medicijnresiduen kunnen in veevoer terechtkomen, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid van zowel mens als dier. De Myco 9 array werd ontwikkeld met de Biochip Array Technology om tot 9 groepen mycotoxinen in één keer te screenen per monster. Randox Food Diagnostics biedt ook een van de weinige ELISA's op de markt voor Ergot Alkaloid screening in meel en graszaad.

MEAT & SEAFOOD ANALYSIS

Dedicated Antimicrobial Screening for Tissue

Er worden verschillende soorten diergeneesmiddelen gebruikt in de vlees- en viskweek om de sterfte te verminderen en de productie te verbeteren. Residuen van deze geneesmiddelen zijn sterk gereguleerd in de voedselproductie.
Randox Food Diagnostics biedt betrouwbare en economische testmethoden om meerdere residuen van een enkel monster te monitoren. Inclusief residuen van antimicrobiële stoffen, groeibevorderende verbindingen, synthetische steroïden, anthelmintica, coccidiostatica en trifenylmethaankleurstoffen.

Wine Testing

Enzymatic Wine Testing Solutions 

Vinificatie is de kunst van de wijnbereiding die gedurende 100 jaar werd geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat de wijnkwaliteit in elke fles wijn behouden blijft. De wijntesttechnologie wordt in de wijnindustrie gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de fermentatie, het bottelen en zelfs de druivenpluk.
Randox Food Diagnostics heeft een reeks zeer kwaliteitsvolle analysers en wijntestreagentia ontwikkeld om de wijnindustrie te helpen.
Er zijn geen producten gevonden.
    Laden
    Laden