Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Doorstroomreactoren

De buisreactoren van Parr bieden onderzoekers een efficiënte en kosteneffectieve manier om te voldoen aan onderzoekseisen en -specificaties voor buisvormige en geroerde reactortoepassingen met continue doorstroming.
Deze reactoren werken met een continue toevoer van reactanten, verscheidene verwarmings- en productbehandelingsopties, samen met automatisatie- en dataverzamelingsopties.
Systemen variëren in grootte van desktop tot pilot plant. In de Fluidized Bed Reactors van Parr worden het vastestoffenbed of de katalytische deeltjes ondersteund door een opwaartse gasstroom.
Voordelen van deze reactor zijn o.m. het makkelijk laden en verwijderen van de katalysator, een hoge conversie met grote doorvoer, nauwgezette temperatuurregeling, geen hot spots in het bed, een uniforme katalysatorverdeling en een langere levensduur van de katalysator.
De 5400 buisvormige reactorsystemen 5400 van Parr bieden onderzoekers een efficiënte en kosteneffectieve manier om te voldoen aan hun onderzoekseisen en -specificaties voor buisvormige doorstroomtoepassingen en geroerde reactortoepassingen. De buisreactoren van Parr maken gebruik van een continue toevoer van reactanten, een verscheidenheid aan verwarmings- en productbehandelingsopties, met automatisatie- en dataverzamelingsopties. De systemen variëren in grootte van desktop- tot pilotsystemen.
De nieuwe buisvormige reactor met touchscreen van Parr is specifiek ontworpen voor researchers, heeft een compacte vormgeving en geïntegreerde touchscreenbediening, en is makkelijk op te stellen. Dat alles voor een budgetvriendelijke prijs. De reactor biedt gebruik van klassieke en niet-klassieke[GDW1] vaste katalysatoren en heeft een standaard drukclassificatie van 3000 tot 5000 psi met temperatuurclassificaties tot 550 °C.
Bij Parr's 5410 reactoren met gefluïdiseerd bed worden het vastestoffenbed of de katalytische deeltjes ondersteund door een opwaartse gasstroom. Voordelen van deze reactor zijn o.m. het makkelijk laden en verwijderen van de katalysator, een hoge conversie met grote verwerkingscapaciteit, een precieze temperatuurregeling, geen hot spots in het bed, een uniforme katalysatorverdeling en een langere levensduur van de katalysator.

VRAAG ADVIES AAN ONZE EXPERT BIJ DE CONFIGURATIE VAN EEN SYSTEEM VOOR UW BEHOEFTEN  
Er zijn geen producten gevonden.
    Laden
    Laden