Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

FLOWCYTOMETRISCHE DIAGNOSE

De flowcytometrieoplossingen van BECKMAN COULTER helpen elk klinisch diagnoselab zijn doelen te bereiken door de technologie te bieden nodig om de meest nauwkeurige, reproduceerbare resultaten te krijgen, of het nu gaat om routinematige celgebaseerde testen of zeer complexe flowcytometrietoepassingen. Voor  Voor researchers die de kracht van ‘high dimensional’ enkelvoudige celanalyse willen benutten, is software vereist die de werking van de apparatuur stroomlijnt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Voor het klinisch diagnoselab dat voortdurend onder druk staat om meer te doen met minder, stroomlijnen onze oplossingen de workflow en elimineren ze de tijdrovende manele stappen die tot dure fouten kunnen leiden.
Beckman Coulter CellMek SPS is designed to automate an end-to-end flow cytometry sample preparation workflow without user interventionThe CellMek SPS system helps your lab reach the next level of process optimization. It is designed to simultaneously manage various preparation methods in random access while providing continuous loading, optimizing efficiency and traceability.   LEARN MORE 
DxFLEX is a new clinical flow cytometry platform derived from the successful CytoFLEX. The advanced sensitivity and intuitive software DxFLEX makes flow cytometry routine for both novice and expert flow cytometry technicians and promotes standardization

WINNAAR:  DxFLEX

Best New Clinical Products of 2020

DxFLEX is een nieuw klinisch flowcytometrieplatform afgeleid van de succesvolle CytoFLEX. De geavanceerde  gevoeligheid en intuïtive software DxFLEX maakt flowcytometrie tot een routine voor zowel de  beginnende als ervaren flowcytometrietechnoloog  en bevordert standaardisatie.         


                    

Een nieuw gamma SuperNova Polymeerkleurstoffen

                                                                
Deze nieuwe SuperNova polymeerkleurstoffen, met verhoogde helderheid en verbeterde kleuringindex, bieden betere resultaten bij cruciale laboratoriumtests.
"Deze krachtige kleurstoffen maken een veel duidelijker onderscheid tussen positief en negatief, waardoor antwoorden sneller worden gevonden en cruciale laboratoriumtests meer licht werpen".

MEER INFO 


DxFLEX is een nieuw klinisch flowcytometrieplatform dat is afgeleid van de succesvolle CytoFLEX.  De geavanceerde gevoeligheid en intuïtieve software DxFLEX maken flowcytometrie tot een routine voor zowel beginnende als gevorderde flowcytometrietechnici en bevorderen tevens standaardisatie. De functionaliteit van de autoloader vergemakkelijkt nauwkeurige resultaten en monstertracering.
DOWNLOAD BROCHURE
Met de innovatieve ClearLLab Solutions brengt Beckman Coulter een grote verandering in de leukemie- en lymfoomanalyse in de labs klinische flowcytometrie:
ClearLLab 10C is een geïntegreerde IVD-immunofenotyperingsoplossing voor leukemie en lymfomen (L&L), goedgekeurd door de FDA en met CE-label, voor lymfoïde en myeloïde cellijnen met gebruik van de ‘dry DURA Innovations technology.
De ClearLLab Control Cells zijn de eerste applicatiespecifieke controlecellen voor L&L immunofenotypering.
ClearLLab LS Lymphoid Screen: CE-IVD 10-kleuren-antilichaampanel voor leukemie- en lymfoomscreening* (lees verder).
Kaluza Analysis Software  is gebaseerd op het succesvolle Kaluza-analyseplatform voor research. De aandacht gaat nu naar de unieke behoeften en vereisten van het lab klinische flowcytometrie. Klinische laboratoria staan onder toenemende druk vanuit drie bronnen: terugbetaling, regelgeving en middelen. Voldoen aan wettelijke eisen vergt zowel tijd als expertise. Kaluza C biedt functies die de klinische QC-rapportagevereisten stroomlijnen en de FC-standaardisatiekwesties aanpakken.  Tegelijk is het mogelijk om meerkleurenbestanden tot 20 miljoen events in real time te verwerken.
744 Gevonden product(en) 
Sorteren op:
Bekijken:
DxFLEX System B5-R0-V0 (Base System, Key, Accessory Kit) with AutoLoader
Art nr. 335543
BECKMAN COULTER INTL C47506 Flow cytometry diagnostics analyzers
DxFLEX System B5-R3-V5 (Base System, Key, Accessory Kit) with AutoLoader
Art nr. 312225
BECKMAN COULTER INTL C47509 Flow cytometry diagnostics analyzers
NizonPLUS (cell washer)
Art nr. 307099
BECKMAN COULTER INTL C05890 Flow cytometry diagnostics analyzers
Flow Cytometer Navios Sales group EX 10/3 10 colors - 3 lasers with Windows 7
Art nr. 305136
BECKMAN COULTER INTL B83535 Flow cytometry diagnostics analyzers
AQUIOS CL System Sales group TN
Art nr. 300858
BECKMAN COULTER INTL B39102 Flow cytometry diagnostics analyzers
CYTOFLEX SRT SHUTDOWN FLUID
Art nr. 339844
BECKMAN COULTER INTL C52574 Flow accessories
CytoFLEX SRT Nozzle, 100 ?m
Art nr. 339841
BECKMAN COULTER INTL C68147 Flow accessories
CytoFLEX S upgrade from B2-R2-V2-Y3 to B2-R3-V4-Y4
Art nr. 335574
BECKMAN COULTER INTL B96164 Flow cytometry diagnostics analyzers
CytoFLEX SRT Nozzle Module, 100 ?m
Art nr. 339843
BECKMAN COULTER INTL C58834 Flow accessories
CytoFLEX SRT Orifice O-Ring (x10)
Art nr. 339842
BECKMAN COULTER INTL C64205 Flow accessories
    Laden
    Laden