Flow cytometry softwares

Hoe analyseer je hoogdimensionale gegevensverzameling in
Flow Cytometry?

De combinatie van Kaluza en Cytobank biedt u de eenvoudigste oplossing om uw gegevens voor te bereiden en te analyseren zonder speciale programmeerkennis.

Kaluza

 Kaluza-analysesoftware biedt gebruiksvriendelijke realtime hulpmiddelen voor gegevensverkenning en ondersteunt QC-tracering met een speciale module. Verschillende tools voor gegevensvisualisatie ondersteunen de verkenning van gegevens met een lage tot gemiddelde complexiteit. Met de functionaliteit voor gegevensrapportage kunnen snel samenvattende resultaten worden gegenereerd.

  • Laadt elk FCS-conform bestand door standaard 3.1
  • Realtime verwerking van meerkleurenbestanden tot 20 miljoen gebeurtenissen
  • Innovatieve interface met workflow en gebruiksgemak als topprioriteiten

Combineer Kaluza & Cytobank
Verplaats gecompenseerde, getransformeerde en geanonimiseerde datasets naar het Cytobank cloud platform met de Kaluza Cytobank Plugin.


Bekijk de video       Brochure downloaden          Meer informatie

Software voor flowcytometrie Cytobank

Cytobank

Geavanceerde analyse van hoogdimensionale gegevens van één cel

Cytobank is een cloudgebaseerd analyseplatform met geïntegreerde, op machine learning gebaseerde analysealgoritmen en een gestructureerd en veilig content management systeem voor flowcytometrie en andere single cell data. Cytobank biedt een snel overzicht van uw resultaten en identificeert statistisch relevante verschillen tussen monsters, alles binnen uw analysesoftware.
De clustering-, dimensionaliteitsreductie- en visualisatietools van Cytobank (SPADE, viSNE, CITRUS, FlowSOM) maken gebruik van de schaalbare reken- en samenwerkingskracht van de cloud, waardoor grote analyses snel kunnen worden uitgevoerd. De cloud-gebaseerde opslag biedt de mogelijkheid om deze gegevens automatisch te archiveren en gemakkelijk veilig te delen.

Bekijk de video             Brochure downloaden          Meer informatie       

Related product categories