Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Flowcytometrie voor life sciences & klinische research

BECKMAN COULTER Flow Cytometry biedt de technologie die u nodig hebt om de meest nauwkeurige, reproduceerbare resultaten te verkrijgen, of het nu gaat om gewone celanalyses of zeer complexe flowcytometrietoepassingen. Voor researchers die de kracht van hoogdimensionale enkelvoudige celanalyse willen benutten, is software nodig die de bediening van de apparatuur stroomlijnt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Voor het klinisch-diagnostisch lab dat voortdurend onder druk staat om meer te doen met minder, stroomlijnen onze oplossingen de workflow en elimineren tijdrovende manuele stappen die kunnen resulteren in dure fouten.
Enkele toepassingen:  Immunofenotypering - Nanoscale - Cell-Based Therapeutics  - HIV
De CytoFLEX SRT is het eerste toestel voor celsortering dat is uitgerust met APD-detectoren (Avalanche Photo Diode). Het combineert het voordeel van de gevoeligheid met de gebruiksvriendelijke compensatie die specifiek is voor APD. Dankzij de vier sorteermodi en compatibiliteit met 96/384 well-plates, is de CytoFLEX SRT het krachtigste en handigste sorteertoestel op de markt.
Net als bij het CytoFLEX-platform zijn innovatieve technologieën geïntegreerd die de opstelling en bediening vereenvoudigen, zodat researchers zich kunnen concentreren op onderzoekskwesties. De serie V-B-Y-R (Violet-Blue-Yellow Green-Red) heeft 15 fluorescente detectoren bij volledige activatie.
MEER INFO
De nieuwe SuperNova polymeerkleurstoffen, met een verhoogde helderheid en een verbeterde kleuringindex, kunnen de resultaten bij cruciale laboratoriumtests verbeteren.
"Deze krachtige kleurstoffen kunnen een veel groter onderscheid maken tussen positief en negatief, waardoor antwoorden sneller worden gevonden en cruciale laboratoriumtests meer klaarheid krijgen".


MEER INFO                           
CytoFLEX is het eerste commercieel beschikbare instrument dat gebruik maakt van Avalanche Photodiodes (APD's) voor detectoren i.p.v. de traditionele PMT-technologie.
Het gebruik van APD's draagt bij tot een uitstekende gevoeligheid en een kleine voetafdruk van het CytoFLEX-platform. Een van de essentiële kenmerken van de APD-fotodiode is de hoge kwantumefficiëntie van meer dan 80%, vooral voor golflengten van meer dan 800 nm.

MEER INFO 
Beckman Coulter ontwikkelde een uniek formaat van gedroogde antilichaamcocktail: DURA Innovation om de gevoeligheid in flowcytometrie te verbeteren en om standaardisatie van de procedure te garanderen.
Wat zijn de voordelen van Duraclone ?  

MEER INFO 
Het BECKMAN COULTER CytoFLEX Platform is een revolutionair systeem met een optimale excitatie en emissie, een minimaal lichtverlies en een maximale gevoeligheid. Sinds zijn eerste lancering heeft dit compacte systeem (met de innovatieve technologie van de telecommunicatie-industrie) de aandacht getrokken van flowcytometrie-specialisten. Sindsdien werd het platform verder uitgebreid, waardoor onderzoekers nog meer keuzemogelijkheden kregen.
Lees hoe de gevoeligheid van flowcytometrie te verbeteren? 

Ontdek de CytoFlex-technologie 

 
Droge antilichaampanels voor research
Bij biomedisch onderzoek zijn veel van de belangrijkste reagentia biologische moleculen, die ook de neiging hebben om bij gebruik en opslag te degraderen. Bij het ontwerpen van een performante assay is het van belang dat het assay-resultaat toe te schrijven is aan het monster en de testconditie, en niet aan inconsistenties in de gebruikte reagentia. Een gebruikelijke aanpak heet vriesdrogen. Beckman Coulter ontwikkelde een eigen methode om reagentia te drogen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van vriesdrogen: ‘Dried Reagent Technology’ genaamd:
DURA Innovations (lees verder).


De Kaluza-analysesoftware is ontworpen voor snelle, efficiënte en eenvoudige analyse van meerkleurendata. Vier eenvoudige panels (menu’s) bieden toegang tot elk aspect van uw data.

Laden van elk FCS-compatibel bestand via standard 3.1

Realtime-verwerking van meerkleurenbestanden tot 20 miljoen events

Innovatieve interface met workflow en gebruiksgemak als topprioriteiten.


Cytobank is een  cloud-based platform met machine-learning assisted analysis van hoogdimensionale single cell data. Versnel research met krachtige algoritmen voor dimensionality reduction, clustering en voorspelling. Gebruik het Cytobank-platform voor beheer en archivering van flow- en massacytometriedata of andere gegevens van één cel.

BROCHURE DOWNLOADEN

VIDEO BEKIJKEN
AUTOMATISATIE IN FLOWCYTOMETRIE
BECKMAN COULTER Biomek I5 automatisch liquid handling workstation met geïntegreerde CYTOFlex
  • Automatische celgebaseerde protocollen en assays voor flowcytometrie
  • Niet beperkt tot één type screening
  • Functionele testen tot meerkleurenpanels

De combinatie van Kaluza en Cytobank biedt u de gemakkelijkste oplossing om uw data voor te bereiden en te analyseren zonder speciale programmeerkennis.

MEER INFO 
818 Gevonden product(en) 
Sorteren op:
Bekijken:
CytoFLEX - 3 colors blue, 1 color red (B3R1V0)
Art nr. 306945
BECKMAN COULTER INTL B53015 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V0-B2-Y5-R3 (10 Detectors, 3 Lasers)
Art nr. 339837
BECKMAN COULTER INTL C71886 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX S V2-B2-Y3-R2 Flow Cytometer Sales Group (9 Detectors, 4 Lasers)
Art nr. 324574
BECKMAN COULTER INTL B96621 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX S System B2-R0-V4-Y4 sales group
Art nr. 311186
BECKMAN COULTER INTL B96620 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V0-B2-Y0-R3 (5 Detectors, 2 Lasers)
Art nr. 339840
BECKMAN COULTER INTL C71889 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V0-B2-Y5-R0 (7 Detectors, 2 Lasers)
Art nr. 339839
BECKMAN COULTER INTL C71888 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V5-B2-Y0-R0 (7 Detectors, 2 Lasers)
Art nr. 339838
BECKMAN COULTER INTL C71887 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V5-B2-Y0-R3 (10 Detectors, 3 Lasers)
Art nr. 339836
BECKMAN COULTER INTL C71885 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT V5-B2-Y5-R0 (12 Detectors, 3 Lasers)
Art nr. 339835
BECKMAN COULTER INTL C71884 Flow cytometry research analyzers
CytoFLEX SRT Upgrade from V5-B2-Y5-R0 to V5-B2-Y5-R3
Art nr. 339834
BECKMAN COULTER INTL C65137 Flow cytometry research analyzers
    Laden
    Laden