STORAGE
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

PHARMA & BIOTECH RESEARCH

FIGHTING COVID-19 TOGETHER

BACK
 

ONTWIKKELING VAN VACCINS


 
CELKWEEK & FERMENTATIE
Het regelsysteem van de Memmert CO2 incubator ICOmed is zo fijn afgesteld dat het toestel zeer snel en zonder temperatuursoverschrijdingen de insteltemperatuur bereikt.
Ultimate-Cell stapelbare schudincubator is de complete oplossing met instelbare temperatuur, schudsnelheid en optionele functies zoals CO2, vochtigheidscontrole.  
Artikel: onderzoekers van MIGAL beweerden begin maart 2020 in 3 maanden een testvaccin te kunnen ontwikkelen dankzij de vergelijkbare DNA-structuur met het huidige IBV-vaccin. Om de productie te vereenvoudigen, wendde MIGAL zich tot Solaris om zijn modernste Jupiter bioreactoren te leveren.        

VRAAG MEER INFO

 
PORTFOLIO OVERVIEW

 
OOGSTEN & OPZUIVEREN
TFF-systemen kunnen worden opgeschaald van tafelmodel tot pilot- en industriële schaaltoepassingen. Met state-of-the-art componentintegratie en en besturingstechnologie.

Vraag meer info

                                    

 
LIQUID HANDLING & AUTOMATISATIE                
Succesvolle experimenten dankzij de manual liquid handling portfolio van HTL.
 • Automatic Liquid Handling - Beckman Coulter

  • De Beckman automatisatieplatformen zijn er om u te te helpen bij elke stap in het vaccinontwikkelingsproces, of u nu in de ontwikkelingsfase bent, talrijke antilichamen moet aanmaken of cellijnen gebruikt binnen uw proces, automatisatie helpt om meer te bereiken in minder tijd. Als u ELISA-experimenten moet uitvoeren verderop in het ontwikkelingsproces, kunnen wij u beslist de nodige kennis en support aanreiken. 
  • Ontwikkeling van cellijnen - De ontwikkeling van stabiele of transiënte cellijnen voor de productie van opgezuiverde antigenen kan automatisch m.b.v. de Biomek i-Series automated liquid handlers ondersteund door 21 CFR Part 11. 
  • Aanmaak van antilichamen - Productie van synthetische antilichamen door miniaturisatie van isothermische DNA-assemblage dankzij de Echo 525.      
  • Antibody Engineering - Ontwikkeling van antilichamen m.b.v. de hybridoomtechnologie  om antilichamen te maken en de specificiteit ervan te evalueren met  ELISA's via een end-to-end-systeem op basis van de Biomek i-reeks.

 • Systemen voor kalibratie en verificatie van liquid handling - Artel

VRAAG MEER INFO

                           


 
MONITORING, CONTROLE & KARAKTERISATIE

VRAAG MEER INFO

                            

 
VIRUSKWANTIFICERING & FORMULERING

Deeltjeskarakterisatie

De BECKMAN COULTER LS meet deeltjes in bijna elke suspensie alsook deeltjes gedispergeerd in lucht. Meetbereik van 10 nm - 3500 µm. Droogpoedersysteem (400 nm - 3500 µm). Universele vloeistofmodule (10 nm - 2000 µm). Reeds gebruikt voor de productie en kwantificering van (droogpoeder)-vaccins (influenza en norovirus)
Artikel 1  -  Artikel 2

VRAAG MEER INFO


 
SCREENING & FORMULERING VAN POTENTIELE GENEESMIDDELEN 

 

 • CytoFLEX: flowcytometer gebaseerd op de laatste ADP-detectietechnologie voor een hogere gevoeligheid en nauwkeurigheid.  BROCHURE   

 • DuraClonegebruiksklare antilichaampanels voor flowcytometrie specifiek voor immunologisch onderzoek.  BROCHURE 
   
 • Cytobank:  Cloud: basisdienst van 'unsupervised analysis' voor biomarker-detectie.  BROCHURE


  VRAAG MEER INFO


 
KLINISCHE TESTS                
Studie van de immuniteitsmechanismen met de adaptieve flowcytometer BECKMAN COULTER CytoFlex en een gebruiksklare cocktail DURACLONE.
Bekijk de video        Brochure
Artikel: Cossarizza, A., De Biasi, S., Guaraldi, G., Girardis, M., Mussini, C. and (2020), SARS‐CoV‐2, the Virus that Causes COVID‐19: Cytometry and the New Challenge for Global Health. Cytometry, 97: 340-343. doi:10.1002/cyto.a.24002

VRAAG MEER INFO

 

OPLOSSINGEN VOOR GEKOELDE OPSLAG VAN VACCINS

In de komende weken zal de grootste uitdaging m.b.t. COVID-19 erin bestaan de koudeketen van de vaccins te handhaven. Iedereen weet dat elke storing in deze keten desastreus zou zijn voor de doeltreffendheid van de vaccins. Analis biedt, dankzij een uitgebreid gamma van apparatuur, volledige en geïntegreerde oplossingen voor :


VRAAG MEER INFO

LEARN MORE
Laden
Laden