Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
KLINISCHE CENTRIFUGES

De voorbereiding van analyses, analyses en diagnostiek voor medische therapie stellen hoge eisen aan de prestaties en betrouwbaarheid van laboratoriumapparatuur. In de klinische laboratoriumdiagnostiek worden analyses van bloed, urine en weefsel, celdiagnostiek en cytologie uitgevoerd onder tijdsdruk met strenge eisen voor de nodige zorgvuldigheid.

De laboratoriumcentrifuges van Beckman Coulter en Sigma zijn ontworpen voor een hoge verwerkingscapaciteit in toepassingen voor laboratoriumdiagnostiek. Accessoires voor vrijwel elk relevant type reageerbuis zijn beschikbaar of kunnen op verzoek van de klant als speciale producten worden vervaardigd. De automatisatie in het klinisch lab kan ook naar een hoger niveau gebracht worden dankzij onze complete complete pre- en postanalytische automatisatiesystemen.

ANALIS is de onmisbare partner voor uw klinisch lab die u - dankzij de kennis & service van lokale experts samen met de kwaliteitsapparatuur van onbetwiste marktleiders – de voor u geschikte centrifuge helpt te kiezen.
Laden
Laden