Clinical chemistry

Klinische chemie analyzers & assays

Totale eigendomskosten verlagen

Chemieanalysatoren zijn medische laboratoriumapparaten die worden gebruikt om de concentratie van bepaalde stoffen te berekenen in monsters van serum, plasma, urine en/of andere lichaamsvloeistoffen. Stoffen die met deze instrumenten worden geanalyseerd zijn onder andere bepaalde metabolieten, elektrolyten, eiwitten en/of medicijnen.
Laboratoria staan tegenwoordig voor de uitdaging om de patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen. De lage eigendomskosten van onze klinisch-chemische analysers helpen laboratoria hun doelen te bereiken en hun middelen effectief te beheren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Ontdek de schaalbare oplossingen van Beckman Coulter voor laboratoria van elke grootte.

Processen standaardiseren. Onze hele serie klinisch-chemische analysers beschikt over gestandaardiseerde testmenu's, assayprotocollen, instrumentprocessen en referentiebereiken die operatorvariatie verminderen en resultaten van consistente kwaliteit leveren.

Beckman Coulter DxC 500 AU chemieanalysator


NIEUW DxC 500 AU

Eenvoud van het systeem voor snelle en efficiënte prestaties

De DxC 500 AU klinisch-chemische analyser stelt laboratoria met lage volumes in staat om pieken in het aantal testen met gemak op te vangen, zodat u altijd klaar bent om de juiste resultaten te leveren, op tijd, elke keer weer. De DxC 500 AU beschikt over geavanceerde automatiseringstechnologie, onboard gestuurde workflows en gestandaardiseerde reagentia voor gebruik in verschillende gezondheidszorgnetwerken. Het menu van meer dan 120 assays is onafhankelijk en objectief geverifieerd op hoge kwaliteit en Six Sigma-prestaties. Dit ondersteunt het vertrouwen in klinische resultaten, vermindert het oplossen van QC-problemen en verlaagt de operationele laboratoriumkosten.

Vraag het onze expert

Ontdek de functies van DxC 500 AU


Schaalbare oplossingen voor alle laboratoria

Klinisch-chemisch analyseapparaat-Beckman-Coulter-AU480

AU 480

LAAG VOLUME

Efficiëntie voor laboratoria over de hele wereld met een compacte, betrouwbare en kosteneffectieve analyser voor klinische chemie

De AU480 chemieanalysator is de ideale primaire klinische chemieanalysator voor ziekenhuizen en laboratoria met kleine tot middelgrote volumes, of een speciale specialistische chemie- of STAT-analysator voor grotere laboratoria.

FOTOMETRISCHE DOORVOER

  • 400/800 met ISE


STEEKPROEFCAPACITEIT (ROUTINE/STAT)

  • 80 (8 rekken x 10 monsters),
    22 monsters per carrousel

IDEAAL VOOR

  • Arts Kantoor Laboratorium
  • Ziekenhuis Laboratorium
  • Geïntegreerd Levering Netwerk

Meer informatie

Vraag het onze experts

Klinisch-Chemisch Analyseapparaat-Beckman-Coulter-DxC700AU

DxC 700 AU

MIDDEN VOLUME

Bereik maximale uptime, hoge betrouwbaarheid en nauwkeurige prestaties met de nieuwste klinisch-chemische analyser van Beckman Coulter

  De DxC 700 AU combineert de meest geliefde (en beproefde) functies van de populaire DxC en AU series klinisch-chemische analysers. Deze krachtige combinatie levert maximale uptime, hoge betrouwbaarheid en nauwkeurige prestaties.

FOTOMETRISCHE DOORVOER

  • 800/1.200 met ISE


STEEKPROEFCAPACITEIT (ROUTINE/STAT)

  • 150 (15 rekken x 10 monsters),
    2 monsters per carrousel

IDEAAL VOOR

  • Kernlaboratorium
  • Ziekenhuis Laboratorium
  • Geïntegreerd Levering Netwerk

Meer informatie  

Vraag het onze experts

Klinisch-chemische analyser-Beckman-Coulter-AU5800

AU 5800-serie

HOOG TOT ULTRAHOOG VOLUME

Verhoog productiviteit met continue werking, krachtige verwerkingscapaciteit en schaalbare capaciteit tot 4 modules

De AU5800 serie is de snelste in de industrie en verwerkt tot 2.000 testen per uur met een volledig menu aan testen, waaronder Therapeutic Drug Monitoring (TDM) en Drugs of Abuse (Misbruikte Drugs).


FOTOMETRISCHE DOORVOER

  • Tot 8.000 test/uur
  • Tot 9.800 test/uur met dubbele ISE

STEEKPROEF BELASTBAARHEID (ROUTINE/STAT)

  • 400 monsters (2 x 20 rekset)


IDEAAL VOOR

  • Ziekenhuis Laboratorium
  • Referentielaboratorium

Meer informatie

Vraag het onze experts