Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

NOVAERUS DESINFECTIE

Beperk het Contaminatierisico

Verwijder  virussen, pathogenen en contaminanten in de lucht

De Novaerus draagbare luchtdesinfectieapparatuur is ontworpen voor snelle sanering in situaties waar het infectierisico hoog is en voor continue luchtdesinfectie, deeltjesreductie en geurbestrijding om de luchtkwaliteit in binnenruimtes te herstellen en te handhaven.

Novaerus draagbare apparaten zijn gebruiksvriendelijk, vergen weinig onderhoud en kunnen gemakkelijk naar de plaats van verzorging worden gebracht. Omdat ze geen schadelijke bijproducten bevatten, kunnen ze 24/7 worden gebruikt rond de meest kwetsbare mensen.  

MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS                            

NANOSTRIKE TECHNOLOGY - HOW IT WORKS?

LANCERING VAN DE NIEUWE DEFEND 400

Defend 400 is een FDA-gekeurd medisch apparaat dat aërosolvirussen, -bacteriën en -schimmels inactiveert en de lucht zuivert van stofdeeltjes (PM), vluchtige organische stoffen (VOC's), gassen en geuren. Het toestel is ontworpen voor de bestrijding van infecties via de lucht in kleine tot middelgrote ruimtes waar het infectierisico hoog is. Defend 400 combineert de NanoStrike™-technologie met een drietrapsfiltratiesysteem van Camfil® om gezonde binnenlucht te leveren.
MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS 
DOWNLOAD BROCHURE

Protect 200

De Novaerus Protect 200 is ontworpen voor continue luchtontsmetting en geurbestrijding in kleine binnenruimtes en maakt gebruik van de NanoStrike-technologie met een ventilator met één snelheid. Kan aan de muur worden bevestigd of op elk oppervlak geplaatst . Geschikt voor elk stopcontact.

MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS

Defend 400   NEW

Defend 400 is een FDA-gekeurd medisch apparaat dat aërosolvirussen, -bacteriën en -schimmels inactiveert en de lucht zuivert van stofdeeltjes (PM), vluchtige organische stoffen (VOC's), gassen en geuren. Het toestel is ontworpen voor de bestrijding van infecties via de lucht in kleine tot middelgrote ruimtes waar het infectierisico hoog is.  Defend 400 combineert de NanoStrike™ Technology met een drietrapsfiltratiesysteem van Camfil® om gezonde binnenlucht te leveren.

MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS 

Protect 800

Novaerus Protect 800 is ontworpen voor continue luchtontsmetting en geurbestrijding in middelgrote binnenruimtes en maakt gebruik van de NanoStrike-technologie met een ventilator met 2 snelheden. Kan aan de muur worden bevestigd of op een standaard worden geplaatst en kan op elk stopcontact worden aangesloten.  
 
MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS 

Defend 1050

Voor snelle sanering in grote ruimtes en situaties met een hoog infectierisico. Novaerus Defend 1050 is uitgerust met de NanoStrike-technologie in combinatie met een drietraps Camfil®-filtersysteem en biedt een geïntegreerde oplossing voor luchtdesinfectie en deeltjesverwijdering. De vrijstaande unit kan gemakkelijk naar de plaats van verzorging worden gereden en op elk stopcontact worden aangesloten.

MEER INFO BIJ ONZE EXPERTS 
6 Gevonden product(en) 
Sorteren op:
Bekijken:
Novaerus Protect 200
Art nr. 310702
NOVAERUS LTD NV200 PORTABLE Air disinfection
Novaerus Protect 800
Art nr. 310703
NOVAERUS LTD NV800 PORTABLE Air disinfection
Novaerus Defend 1050
Art nr. 310701
NOVAERUS LTD NV1050 PORTABLE Air disinfection
NV1050 4KV HEPA filters
Art nr. 335328
NOVAERUS LTD 136-01-1390-ES Air disinfection
White table stand
Art nr. 311130
NOVAERUS LTD HX0F-000-00-678 Air disinfection
1.8 m Portable stand
Art nr. 311129
NOVAERUS LTD HX0F-000-00-834 Air disinfection
    Laden
    Laden