Portable 3D measurement systems

Draagbaar 3D meetsysteem voor kwaliteitscontrole, inspectie of verificatie van kleine en grote onderdelen.


3D DRAAGBARE MEETARMEN

TRIMOS A-LIJN

Uiterst eenvoudige en nauwkeurige 3D metingen voor kwaliteitscontrole, inspectie of verificatie van kleine en grote onderdelen.


De A-lijn armen gecertificeerd volgens ISO10360-12 of ISO10360-02 standaard maken kwaliteitscontrole, inspectie en verificatie van kleine en grote onderdelen mogelijk. Dankzij een extreem stabiele carbonstructuur zijn alle modellen licht en eenvoudig te bedienen. Met een meetbereik van meer dan 5 meter en tot 9 meter is de A-Line uniek in de wereld.

Afhankelijk van je toepassing kun je kiezen uit de A3-, A5-, A6- en AT-modellen.


  • Meetbereiken van 1300 mm tot 9000 mm
  • Draadloos met Bluetooth & batterij-apparaten
  • Uiterst gebruiksvriendelijk
  • Gecertificeerd volgens ISO 10360-2 of ISO 10360-12
  • Bestaan in 6- of 7-assige configuratie
  • Elektromagnetisch remvergrendelingssysteem
  • Laserscanners voor de 7-assenarmen


Brochure downloaden

3D DRAAGBARE CNC COÖRDINATEN MEETMACHINES

DE BAANBREKENDE C-LIJN VAN TRIMOS

Trimos introduceert de baanbrekende C-Line, 's werelds eerste echt draagbare CNC coördinatenmeetmachine op maat gemaakt voor werkplaatsomgevingen. Als onderdeel van de innovatieve TRIMOS 3D productreeks, zorgt deze lijn voor een revolutie in de meetmogelijkheden op locatie.

Draagbaarheid: Met een gewicht van slechts 13,5 kg vergezelt de CNC C-Line u moeiteloos naar elke locatie in uw werkplaats. De C-Line is niet langer beperkt tot het transporteren van onderdelen naar de CMM, maar integreert naadloos in uw productieprocessen.
Bedieningsgemak: De C-Line maakt gebruik van een draagbare PC voor eenvoudige functionaliteit. Dit product is ontworpen voor optimale interactie met de gebruiker en eenvoud.
Software veelzijdigheid: De C-Line is standaard uitgerust met ControlC-software en maakt verschillende soorten metingen mogelijk, zoals afstands-, cirkel-, vlak-, lijn- en puntmetingen. Voor nog betere prestaties kun je kiezen voor Aberlink software, een gebruiksvriendelijke 3D-oplossing. Bovendien breidt compatibiliteit met andere meetsoftware zoals PolyWorks, CMM Manager en Verisurf de functionaliteit uit.
Modelspecificaties: De C3, een instapmodel in de reeks draagbare CMM's van Trimos, heeft 3 gemotoriseerde assen (X, C, Z), waarmee basis 3D metingen mogelijk zijn. De C4, het topmodel, heeft 4 gemotoriseerde assen (X, C, Z, P), waarmee hoogwaardige 3D metingen mogelijk zijn.

Brochure downloaden

 
 

 
 

Related product categories